ALT nr.1

er et nytt litteraturpolitisk hefte fra forlaget. Et enkelt og greit forum, både upretensiøst og med litt brodd på samme tid. Dette er også en informasjonskanal for et lite forlag og dets forfattere. For en liten (alternativ) utgiver som alltid vil trenge hjelp med å nå ut til leserne i konkurranse med de store.

Samtidig er dette heftet åpent for nye stemmer. Vi holder døren åpen i forhold til anmeldelser, omtaler, intervjuer, reportasjer, kåserier, essays; ja, ALT. Og med vekt på kvalitet; gjerne kvalitet bygget på originalitet! Originalitet er ment å telle mye, sammen med ikke minst (litteratur)politisk ukorrekthet.

Dette første heftet innholder i så måte Anne Zooey Linds spesielle skjønnlitterære artikkel "Jøss, hvorfor valgte du det lille forlaget der?!"

ALT nr. 1 fås automatisk tilsendt sammen med bøker som bestilles direkte fra forlaget. Heftet distribueres også til alle bokhandler som bestiller bøker fra forlaget, til pressen, diverse litteraturarbeidere, osv. Heftet fås ellers gratis tilsendt på oppfordring.

Bidrag til neste utgave av denne publikasjonen mottas med takk, og honoreres. Ta i så fall kontakt via e-post.

(Omslagsillustrasjon: Inger Torill Jørgensen)